Partners

Partners

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft The Result Builders uitstekende contacten met de volgende partners:

logo Nikon Nikon behoort natuurlijk al vele jaren tot de top cameramerken in de wereld. Kwaliteit is het credo, vandaar dat de campagne I am van Nikon goed aansluit bij de werkzaamheden van The Result Builders.Nikon Nederland en The Result Builders hebben een jarenlange relatie met elkaar. Zo worden alle Nikon Capture NX2-trainingen voor professionals én voor amateurs door The Result Builders verzorgd.En ook voor advies voor professionele fotografen over alle aspecten van fotografie en commercie is The Result Builders de aangewezen plaats, in samenwerking met Nikon NPS (Nikon Professional Services.
Met Fotograaf Henk van Kooten heeft The Result Builders een speciale relatie, zo worden momenteel gezamenlijk DVD’s samengesteld die u helpen om goed te fotograferen en beeld te bewerken en neemt The Result Builders ook deel aan het Dutch School-concept van Henk. Een intensieve samenwerking die het beste van twee werelden samenbrengt.
Omdat we in hetzelfde pand huizen en we gebruik maken van dezelfde trainingslokalen is @The Academy per definitie een partner. Maar de samenwerking gaat veel verder, we maken over en weer gebruik van elkaars specifieke kennis en know-how in verschillende markten. Zo is @The Academy gespecialiseerd in trainingen voor office en enterprise, denk daarbij aan systeem- en netwerkbeheer, virtuele omgevingen et cetera.
logo Grafisis GrafiSIS & AdvieSIS is gespecialiseerd op het gebied van de grafische toepassingen van met name Apple Macintosh apparatuur. Daarnaast is er een ruime ervaring met andere platforms zoals UNIX en Windows.
GrafiSIS & AdvieSIS verzorgt voor haar relaties installatie, onderhoud en beheer van hardware, software en netwerk. Daarnaast geeft GrafiSIS cursussen op het gebied van systeembeheer en systeemgebruik. GrafiSIS & AdvieSIS B.V. is Apple Authorized Service Provider.
logo Grafisis Gijs Moonen is een topfotograaf die voor grote klanten als Ferrari, Alfa-Romeo, Harley-Davidson, Oris Watches, Christian Dior en L’Oréal fotografeert. Johan Kerver van The Result Builders verzorgt samen met Gijs fotografie- en beeldbewerkingsreizen. Bekijk Traingen&Seminars voor datums en plaatsen.
logo Grafisis Gerard Corts zorgt met zijn bedrijf GJC Licht&Design voor licht, kleurneutraal licht voor fotografie en kleurbeoordeling wel te verstaan. Mooi vormgegeven en vooral technisch perfect!
Powered by WordPress

Real Time Web Analytics