Week in Vielsalm België: Fotografie en Beeldbewerking

Week in Vielsalm België: Fotografie en Beeldbewerking

Fotografie, geen kiek maar een foto! The Ultimate Photography Experience.

Camera vastpakken, richten, afdrukken, klaar. Dat is registratie met pixels. Fotografie gaat heel wat stappen verder, een goede foto heeft geen uitleg nodig, die vertelt zijn eigen verhaal. Dat vergt voorbereiding, een beetje gevoel maar vooral kennis. U treft het in Vielsalm, topfotograaf Gijs Moonen kan u die kennis bijbrengen. Licht, schaduw, wat moet u doen om een foto te laten communiceren zoals u dat bedacht heeft. Dit suggereert dat u vooraf moet weten wat u wilt en hoe u het wilt en dat is inderdaad het startpunt. Daarna komt het echte werk, uitlichten, positie kiezen, kaderen, belichten, alles om de ultieme foto te maken.

Training noodzakelijk? U weet niet wat u niet weet!

Nikon Capture NX2, Lightroom, Photoshop, dit zijn programma’s die onontbeerlijk zijn voor het ontwikkelen en optimaliseren van foto’s waarbij Nikon Capture NX2.x en Lightroom 4.x het eerste gedeelte voor hun rekening kunnen nemen en Photoshop CS6.x vooral voor montages en bewerkingen kan dienen. Door hun complexiteit valt het niet mee om steeds de optimale werkwijze te kiezen, laat staan dat iedereen op de hoogte is van alle mogelijkheden. Johan Kerver, Adobe Digital Print Master en Nikon-software specialist, zal u daarom leren hoe u op een gestructureerde, efficiënte en vooral aangename wijze uw foto’s werkelijk kunt verbeteren.

De laatste stap: van een goede foto die digitaal geoptimaliseerd is, maken we een perfecte afdruk op een mooi formaat, zodat uw foto dat gaat doen wat we in het begin voorspelden: communiceren, indruk maken maken op degenen die deze foto zien.

Nikon topfotograaf Gijs Moonen en Nikon- en Adobe Photoshopspecialist Johan Kerver verzorgen zoals hierboven beschreven samen een vierdaagse cursus fotografie en beeldbewerking in de Belgische Ardennen. De kosten bedragen € 850,- per persoon bij alleengebruik hotelkamer en € 695, – per persoon bij gedeeld gebruik van een kamer. Uitstapjes, entreegelden en drankjes (muv koffie en thee) zijn voor eigen rekening, graag ook zelf handdoeken en beddengoed meenemen. Maar voor dit bedrag krijgt u veel persoonlijke aandacht van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Stuur even een mailtje naar j.kerver@result.builders.nl voor meer informatie. Wees er wel op tijd bij, ondanks het feit dat het nog meer dan een jaar duurt, loopt de inschrijving al aardig vol.

Details

Datum: 13 mei 2013 tot 17 mei 2013
Tijd: 12:00 - 12:00
Type:
Plaatsen: 0
Week in Vielsalm België: Fotografie en Beeldbewerking

Contact informatie

jkerver
J.Kerver@Result.Builders.nl
N.V.T.

Locatie

Vielsalm
Rue Jean Bertholet 5
, Vielsalm

Kaart wordt geladen...
Powered by WordPress

Real Time Web Analytics