Consultancy

Consultancy

Color management

Waarom colormanagement?
Colormanagement ofwel kleurbeheer maakt het mogelijk kleuren voorspelbaar te reproduceren. Het maakt kleuren dus niet anders, het voorspelt slechts op uw eigen beeldscherm en kleurenprinter wat de kleuren als gevolg van een bepaalde print- of druktechniek zullen worden. Om dit doel te bereiken worden ICC-profielen gebruikt die de koppeling tussen waarden in RGB/CMYK en de werkelijke kleuren per apparaat beschrijven.

Voor iedere gebruiker?
Jazeker, in de Adobe- en Nikon-applicaties kunt u kleurbeheer (gelukkig) niet eens uitzetten. Goed ingesteld heeft u een perfecte voorspelling van het eindresultaat, anders is het juist andersom: u weet dan zeker dat het eindresultaat niet gelijk zal zijn aan hetgeen u op het beeldscherm of de proefprint heeft gezien…

Veel gestelde vragen hierbij zijn:
Wat heb ik er voor nodig en wat kost me dat? Wat voor apparatuur en software moet ik aanschaffen? Waar moet ik allemaal op letten? Standaard ICC-profielen gebruiken of zelf profielen (laten) maken? Op deze vragen moet u voor uzelf een antwoord formuleren..

The Result Builders ondersteunt met training en support bij de aanschaf en implementatie van een colormanagement-workflow en heeft dit in het verleden reeds gedaan voor talloze drukkerijen, reclamebureau’s en multinationals.

Stramienpagina’s in uw huisstijl voor documenten en folders

The Result Builders biedt u de mogelijkheid om voor u sjablonen te aan te maken of bestaande sjablonen te optimaliseren, zodat uw documenten optimaal volgens de huisstijl worden gegenereerd met maximale gebruikmaking van alle slimme automatiseringsopties zoals stijlen, geneste stijlen, scripts, variabelen die InDesign en Illustrator aan boord hebben. Uiteraard met de versie van de Adobe-software die u gebruikt..

Workflow-advies

Elke directeur kent het fenomeen: de automatisering van bedrijfsprocessen raakt het hart van het bedrijf, maar is eigenlijk geen core-business. Grote investeringen in hard- en software, alles wordt binnengereden en aangesloten door de leverancier, en dan…. moet u alleen verder. Voor beslissers is het inmiddels een nachtmerrie. Hoe moet ik de automatisering structureren? Krijg ik van mijn leverancier wel de juiste informatie?

The Result Builders kan voor u in haar partners perfect adviseren over de workflow binnen uw bedrijf en de daarmee samenhangende soft- en hardware en beheersoplossingen. Wij werken alleen met ‘proven technology’. Dat betekent zekerheid over de werking van de automatisering.

 

Powered by WordPress

Real Time Web Analytics